søndag 15. august 2010

Jeg har klart meg forbausende bra

Helga har gått over all forventning. Jeg har fått vært med på det jeg selv ønsket både på lørdag og i dag. Jeg må vel nevne at Kenneth tok med seg ungene på hytta,så da fikk jeg jo en helt annen ro her hjemme enn normalt.

I går var jeg på strikkekaffe, å til kvelds kom det 3 herlige strikke damer på besøk,å vi skravla til langt på natt. Jeg var rimelig sliten etter strikkekafen,men merkelig nok kom jeg meg til hektene fort igjen.

Jeg var så spent på dagen i dag,for jeg skulle møte en gammel venninne i byen,å jeg hadde ikkeno lyst til å avlyse det møte ettersom det er flere år siden vi har møttes. Jeg bestemte meg for at samme hvor dårlig jeg var når jeg våknet,så skulle jeg få gjennomført å møte henne. Om hun så måtte komme hjemtil meg isteden,så skulle vi treffes.

Jeg hadde ikkeno problemer med å komme meg opp. Sto opp 1 time før kokka ringte å all ting. Jeg dro ti logmed  på sykehusbesøk til en nabo,uten altfor store problem. Var litt slappesen,men fikk kjøpt meg litt mat og drikke,å fant meg en benk å satt der en 30minfør jeg tok heisen opp.

Jeg skjønner ikke at jeg som har vært så elendig har hatt så mange fine dager i uka her. Det er så uvirkelig,å lenge siden sist. Jeg har virkelig satt pris på de øyeblikkene jeg faktisk har levd i uka her. Smertene greier man merkelignok å akseptere så lenge man fungerer ellers.

Håper jeg får en like fin uke som kommer.
 Ettersom det har gått så fint nå,ønsker jeg å legge inn et besøk på jobb i uka også fremover. Tror jeg skal satse på onsdager,for da er de største på tur,å da blir det roligere i barnehagen.

1 kommentar:

 1. Så bra!
  Kunsten å være lykkelig
  består i å gjøre sine gleder enkle.
  Ønske dæ ei god å fin uke.
  Klæmma:-)

  SvarSlett