fredag 19. november 2010

Du og du for en herlig forestilling

Jeg har gått og vært så spent på om jeg skulle greie å være med på skoleforestillingen i Olavshallen i kveld. 7 og 9 åringen har vært med på skolens 40års jubileums forestilling.

Vi torde ikke å kjøpe billetter før i går kveld, jeg ville jo gjerne være med,å da ville jeg jo også sitte sammen med mannen min. Det har vært litt nervepirrende om det faktisk var billetter igjen,for skolen gikk tidlig ut å sa at man bare kunne kjøpe to billetter hver,så man var sikker på at alle elevene ble representert.

Jeg tok et par smertestillende før jeg dro,å det tok den største smerte toppen. Er hodet og den stressa følelsen i kroppen som har vært verst. Lys og lyd gikk forbausende bra,bortsett fra all klappinga. Gud så vondt det var,den lyden skar seg langt inni øra. Hun siden av meg så rart på meg et par ganger når de andre klappet,å jeg satt med fingra i øra. 

Vi var litt smarte som kom i siste liten til forestillinga,for da slapp jeg unna det verste maset med alt folket. Det var utrolig godt at de fleste alerede satt i salen når vi kom.

Jeg var spent på hvordan det ville bli i pausen,men heldigvis var det ikke pause. De kjørte en samenhengende forestilling på 1,5 time. Det var lurt for min del,men kjente allikevel at jeg hadde fått mer enn nok etter 1 time. Lårene begynte å dirre,å hodet holdt på å eksplodere. Man blir utsatt for mye inntrykk på kort tid,å det takler jeg ikke så godt.

Helt på slutten hadde de "fyrverkeri",å det smalt,å den krutt lukta som kom etterpå var utrolig intens. Jeg trodde ikke jeg skulle få puste,å måtte fokusere på å puste med magen,å ikke tenke på lukta.

Men,du og du for en opplevelse. Det var så rørende å jeg felte mange tårer,å snufsett litt der jeg satt. Jeg er så glad for at jeg fikk det med meg.

1 kommentar:

  1. Åh, så fint å se at du kan være med på slikt iblant :)

    SvarSlett