onsdag 1. september 2010

Jeg er så spendt

I dag var jeg til legen igjen,å jeg var spendt på hva han hadde å si i dag.
Jeg er så fornøyd med legen min for han vet virkelig hva han snakker om. I dag startet han med at jeg kunne søke om et 3 ukers opphold på Røros enten i sept,oktober eller november.

Tidligere så har han nevnt opphold i Hasselvika (Hysnes), som åpner nå i oktober. Han gjør det han kan for å hjelpe meg frem til jeg kommer meg inn på smerte senteret på St.Olav.
 Jeg har fått brev om at jeg skal få inn dit før 2/2-11 Så vente tiden er lang. (Vi søkte 31mai 10)

Jeg har jo en mulighet til å reise til Igalo i Monte Negro for å få behandling der. Så legen min skrev en anbefaling til NAV om at jeg burde få reise ned dit i 14 dager,å allikevel beholde sykepengene mine. Det ble en rimelig kort frist for jeg reiser allerede på fredagen. Så nå håper jeg at NAV godkjenner søknaden rimelig fort. Hun jeg pratet med i dag på NAV sa at de jobbet med slike godkjenninger hver dag,så det skulle nok gå bra.

Så da reiser jeg nedover sammen med foreldrene mine,får en legetime nedi der,å han/hun setter opp et behandlingsprogram for meg. Det blir utrolig spennende for jeg vet ikke helt hva jeg går til.

Jeg har vært litt susete i hodet i dag,er litt mye tanker som svirrer rundt nå ja. Dagen har vært helt glimrende om man bare ser bort fra de små rundene med symptomer som varsler at jeg må sette meg ned. Jeg må bli flinkere til å sette meg ned når kvalmen kommer,for jeg merker at jeg kommer meg fortere til hektene igjen da. Tidligere så har jeg bare fortsatt jeg vettdu,for jeg vet jo at jeg ikke blir så kvalm at jeg spyr;-)

Nei,nå skal jeg nyte den første høst kvelden her.

5 kommentarer:

 1. Den legen må du holde fast på! De forslagene han nevner for deg er ukjente for meg. Skriver en mail til deg når du er tilbake, vil gjerne høre litt mer.

  Håper du får en fin tur.

  NB: Må bare fortelle deg at jeg har både nytte og glede av bloggen din. Du hjelper nemmelig ikke bare deg selv å huske men også meg. Rare greier... men slik er det.

  Hilsen Fama

  SvarSlett
 2. Oj! så spennende!
  Fått høre fra nav ennå?
  /myr

  SvarSlett
 3. Fama så herlig at blogginga mi kan være til hjelp for deg også.

  Myr,jeg har ikke hørt fra NAV enda nei.

  SvarSlett
 4. Håper du får positivt svar fra nav Maria, unner deg det av hele mitt hjerte. Ønsker deg god tur, og håper du får et fint opphold som hjelper deg!!!

  SvarSlett
 5. Så fint å kunne dra til Røros. Ellers så er Sølvskottberget på Tretten et sted der de har et egnet opplegg. Jeg var der, det beste var å bli kjent med andre, det var faktisk kjempemorsomt. Ja, morsomt! Vi lo og lo. Og ble selvfølgelig slitne.. Men Røros, det hørtes fint ut...Jeg liker Røros! Klem og lykke til!

  SvarSlett