lørdag 25. september 2010

Det ble ikke det samme med tacokveld i dag

Syvsoveren meg våknet 9.30,å vill egentlig bare snu meg på andre siden å sove videre. Så kom jeg på at det var lørdag,å at familien min satt å ventet på meg på stua. Ja,ja,da var det bare å tusle opp en tur da.

Vi kom oss tidlig ut på butikken,noe som er helt nødvendig for at jeg skal kunne bli med. Jeg blir så sliten av alt folket som raser forbi og summer og bråker. Vi hadde en riktig så koselig handletur med 3 små vogner som reste rundt å plukket varer for oss.

Det merkes at jeg er vant til å spise mat jeg ikke tåler. En vanlig lunsj på lørdag består nemlig blandt annet av en god morgen Yoghurt,å den kunne jeg ikke ta i dag. Pålegget er også vrient ettersom jeg elsker ost,prim,gomme,smøreost osv. Ikke noe av det kan jeg ha lengre,så nå blir det nok litt kjøttpålegg,men også her er det fare på fære. Tror ikke jeg fant noe fra Gilde som jeg kan spise,men kjøttpålegget fra Norfjord fant jeg flere av.

Etter handleturen ble det rett i seng og en 3,5 timers dupp på meg.I utgangspunktet så har jeg vært i fin form i dag,men den vannvitte trøttheten satte meg litt ut av spill kan du si.

Det værste i dag var å spise taco uten tacosmak. Hver lørdag har vi tacokveld,noe som ungene setter stor pris på. I dag kunne jeg ikke spise,tacosaus, skjell, lefser, rømme/yoghurt, ost og mais. Så det ble en ganske så stusslig tacomiddag på meg. Hm....

4 kommentarer:

 1. Alt for helsa! Er spent på å se om denne "dietten" har noen effekt på deg :)

  SvarSlett
 2. Ja,det er jeg også spent på Synnøve. Når man begynner å lese på varne,så er det utrolig mye som går bort ja.
  Det er i hovedsak,melk,hvete og eggehvite jeg må holde meg unna da.

  SvarSlett
 3. Det tar litt tid å venne seg til nye kostvaner. Det gjelder å finne gode alternativer så ikke savnet blir så stort. Jeg skal ikke spise gjær, gluten og sukker og da faller ganske mye mat bort. Nå synes jeg det går rimelig greit, men det tar litt tid. Lett å synes synd på seg selv iblant.

  Ps! Jeg overlater ukeshandlingen til mannen, orker ikke butikkstresset. Ta vare på deg selv! :)

  SvarSlett
 4. Å endre kosthold er nok ikke gjort på en to tre nei,men jeg syns kanskje det er lettere når man vet at man ikke tåler det og det,enn at man bør holde seg unna det og det.

  Jeg synes det er litt hyggelig å gå å handle fra morgenen av jeg da. Kjekkt å komme seg litt ut med familien. Stortsett så er det mannen i huset her også som handler.

  Nå må jeg nesten bli med fremover for å sjekke hva jeg kan spise og ikke.

  SvarSlett