onsdag 13. oktober 2010

Rett og slett en smertefull dag

I dag var det tussig å stå opp. Jeglå lenge og kjente på de tunge beina mine som ikke ville røre seg. Smerter i håndledd og fingre,å en nakke så stiv som en stokk.

Jeg har vært kald inn i beinet,å det er lenge siden jeg har frøset så mye som i dag. Det hjalp liksom ikke med noe.

Anklene var lite samarbeidsvillig,å det å gå i trappa har vært et mareritt i dag. Stortsett så går det over utover dagen,men ikke i dag nei. I dag har det rett og slett ikke vært noe gøy å være meg.

Vi hadde tegnspråk kurs på jobben i dag,å det ville jeg få med meg. Kenneth kjørte meg bortover,å jeg prøvde så godt jeg kunne å henge med. Når man har smerter i fingrene er det ikke lett å lage diverse tegn,så jeg fant nå ut at døvetolk skal jeg nå ikke bli:-)

Bare det å helle i vann fra kanna var en utfordring. Jeg har jo ikke kraft i hendene. Jeg er dritt lei av å ikke klare det jeg kunne før. Å jeg aner ikke hva jeg skal si når folk spør hvordan det går. I morgen skal jeg 2 timer på jobb,å jeg gruer meg faktisk. Om kroppen ikke fungerer så er det mye jeg kommer til å slite med i morgen. Å det er ikke noe kult å ikke strekke til. Nå som jeg er 10% friskmeldt forventes det jo at jeg skal greie å gjøre det jeg kommer på jobb for.

3 kommentarer:

 1. Håper du får en bedre dag i morgen:):):)klem

  SvarSlett
 2. Hvem du nå enn er,så kan jeg fortelle deg at jeg hadde en strålende dag. Jeg elsker jobben min,å da blir alt så mye lettere. Godt å kjenne at man bidrar litt.

  SvarSlett
 3. Er det nerve smerter du har i fingrene? Hver gang jeg leser at du har så vondt tenker jeg på det en lege sa til meg om at det var cellegiften som påvirket nervene som går langt ut i fingte og tær, derfor hadde jeg vondt. Du har jo ikke fått slik behandling, men jeg lurte på om det kunne være noe slikt likevel?
  Ønsker deg masse god bedring, og håper virkelig du kommer deg. Det er ikke noe kjekt å gå med mer og mindre konstante smerter!!! Klem

  SvarSlett