onsdag 6. oktober 2010

Nå har jeg hatt mange gode dager

Å jeg har kost meg som bare det. Grunnen til at jeg ikke har blogget er rett og slett bare det at jeg har hatt litt mye å gjøre her hjemme med syke barn og flere lusekurer er blitt satt på ungene.

Nå er jeg ganske på felgen etter å vært hjemme med minste frøkna i 3 dager. Er jo ikke vant til å stå opp så tidlig,å ha unger rundt meg fra morgen til kveld. Normalt er jo de på skolen og i barnehagen. Det hjelper jo ikke at det er høstferie heller da. Sukk...

Nakken burde fått seg en runde eller to hos en massør nå. Å jeg håper at de greier å rette opp litt på den massasjen jeg skal på i helga. Jeg reiser til Riga med jobben i morgen,å gruer meg litt til morgendagen ettersom jeg er så sliten nå. Sist jeg var ute å reist var flyturene og reisedagene rimelig slitsomme og smertefulle.

Skal komme meg i seng snart nå,å med noen tabletter i kroppen så sovner jeg nok fort,å får hvilt meg litt til jeg må stå opp rett før 03.30 for å kjøre ut til Værnes.

2 kommentarer:

 1. Hei :-)
  Kom tilfeldigvis over bloggen din :-)
  Har du prøvd akkupunktur for nakken ??
  det kan jeg anbefale :-)

  Jeg tror IKKE at akupuntur kan hjelpe mot alt ( feks ME-en din ) , men mot nakke og ryggsmerter tror jeg det hjelper MYE mer og FORTERE enn fysioterapi ! :-)

  Jeg har stiv og vond nakke ( innimellom ) og akupunktur hjelper hver gang - mannen min har ryggsmerter / skiveutsklidning og regelmessig akupuntur holder han bra ( alt legen kan tilby er smertestillende , og det klarer han seg uten , når han går til akupuntur ) :-)

  God tur foresten :-)

  SvarSlett
 2. Håper du får den massasjen for nakken som kan hjelpe deg til å bli kvitt smertene!!!
  Og jeg ønsker deg en god tur til Riga. Håper du får en flott tur med mange gode opplevelser med gode kollegaer. :-)

  SvarSlett