fredag 15. oktober 2010

Om dagen ikke har vært den beste,så er det iallefall lagt til rette for at kvelden skal bli bra.

Ja,jeg kan vel ikke skryte av denne dagen akkurat. Prøvde meg opp i 7 tiden,men det var ikke noe særlig vellykket akkurat.  Så jeg fikk bare hilst så vidt på skoleungene før jeg gikk å la meg igjen. Jeg får litt dårlig samvittighet de dagene Kenneth drar tidlig til barnehagen,mens skoleungene må klare seg selv. Noen dager kommer jeg meg opp til dem,andre ikke.

I dag sov jeg til 12.15,å da var det ikke lenge til jeg skulle på foreldresamtale til 7 åringen. Dagene blir så kort når jeg sover den bort,å lysten til å nyte de resterende timene blir bare større og større.

Jeg og 7åringen dro på butikken å kjøpte middag,å jeg synes det går så bra på dårlige dager å handle på nærbutikken. Bare det er jo en merkbar forbedring. Å det er godt å kjenne på at jeg er bedre,men selvfølgelig er det mange mil igjen før jeg blir bra. Nå er det nesten så jeg ikke skjønner hvor dårlig jeg faktisk har vært.

Nå har vi kost oss med en deilig familiemiddag,å jeg er klar for å starte på kvelden. Alt er lagt til rette for en hyggelig kveld,med familien,levende lys,blomster,vin og strikking. Blir nok minimalt med strikking for hendene er nesten verre nå enn tidligere i uka.

Ha en riktig god helg alle sammen.

1 kommentar:

  1. Så koselig bilde da, de rosene er nydelige!!
    Håper dere får en fin kveld og helg!! :-)

    SvarSlett