tirsdag 22. februar 2011

I dag hentet jeg ungene i barnehagen

Ja,tenk at jeg greide å hente ungene i barnehagen HELT ALENE i dag. Det var så stort både for meg og ungene tror jeg. Det er 14måneder siden jeg hentet de alene sist,å DET er lenge det.

Jeg lå som et slakt på sofaen etterpå da,å har brukt hele kvelden på å komme meg på rett kjøl igjen. Er spent på hvordan morgen dagen blir etter det her.

Tidligere i dag var jeg på strikkekafe med 3 damer,å det var hyggelig da,men deilig mat,garn i alle slaks farger og konsistenser. Loddsalget er og blir det nye høydepunktet på tirsdager. Her er det mange "lekkre" premier på bordet.
Jeg vant et flerfarget sokkegarn fra tyskland,å har planer om å strikke et par sokker etterhvert.

I går kom brevet fra NAV forvaltning,å jeg har fått innvilget AAP i et år. Det var både trist og godt. Trist å få det nok engang bekreftet at jeg ikke duger i jobb,men godt å slippe å tenke på om jeg skal til bake i neste måned,eller måneden etter der.
Nå kan jeg få litt ro å bare tenke langsiktig på å komme meg tilbake. Jeg har jo allikevel et lite håp om at det skal snu fort her n¨å,så jeg kan begynne så smått.

Det er vel igrunn nå arbeidet starter for min del. Ja,med at jeg må begrense meg enda mer på hva jeg sier ja til. Nå er jo formen så fin,å jeg greier mer enn før. Å bra er jo det,så lenge jeg ikke blir dårligere av å hive meg med på ting. Den ballanse gangen er utrolig vanskelig,å det skal ikke mye til før det vipper over.

Det er som å gå på line,å hele tiden være redd for å falle ned. Er man forsiktig kommer man seg over. Er man for ivrig og ukonsentrert,mister man ballansen å faller ned...å da er det bare å begynne forrfra igjen.

2 kommentarer:

 1. Veldig godt formulert innlegg Maria!! Du beskriver veldig godt hvordan du har det, og jeg kjenner igjen mye fra meg selv i det du skriver, selv om ikke jeg er i samme situasjon som deg. Det er så jeg kjenner hvordan du føler det, så godt skriver du!!
  Ønsker deg alt mulig godt fremover, du er en skikkelig stå på person. ;-)

  SvarSlett
 2. Jøss,det var jo hyggelig å høre da. Takker for den.
  Kjekt at andre kan få et lite innblikk i hvordan ME kan være.
  Jeg er jo super heldig som er såppas bra at jeg greier å skrive ned litt underveis. Å jeg håper og tror at ved å gjøre det så vil jeg endre synet på ting,å lettere akseptere at jeg er syk,for så å bli fortere frisk igjen. Phju....den ble ikke helt bra forklart.

  SvarSlett