torsdag 17. februar 2011

1-2 dager kan være så mangt

Jeg måtte nok engang ta en telefon til NAV på mandagen. Fortsatt ingen saksbehandler tilgjengelig for meg. Damen i den andre endenkunne ikke finne noe info om saken min,men etterhvert så sa hun: Jo her er det noe. Det er fattet et vedtak i dag,å du vil få brev om 1-2 dager.

Ja,det hørtes jo strålende ut,men jeg tror det ikke før jeg sitter med vedtaket i hånda. Å det gjør jeg ikke enda iallfall. Skitens papirmølle altså.

Ellers så har uka her vært bra. Noen opp og nedturer blir det jo i løpet av dagen,men så lenge jeg fokuserer på det som går bra,er jeg fornøyd. Har hatt en hel morgenkåpe dag,men det må man jo regne med,problemet er om uka består av flest morgenkåpe dager.

I dag tidlig var jeg på smertesentret igjen. Jeg skulle ta en nevrotest der. Å himmel og hav så sliten jeg ble av de oppgavene. Jeg brukte vel 1,5time ca på det. Å da var det full fokus hele tiden,å det kjentes på hodet og kroppen underveis. Etterpå var jeg helt tappa,å måtte bare dra hjem å ta meg noen tabletter å finne senga. Jeg sov noen timer før resten kom hjem. Å hadde jeg ikke gjort det hadde jeg ikke greid å bli med på åpen kveld på ungdomskolen i dag.

Elevene har hatt kulturuke,å i kveld mellom 17-20 var det åpent for foreldre og søsken. Det var kjekt å gå rundt å se hva de har holdt på med. Her var det noe for en hver,data, musikk,dans,tekstil,håndarbeid,kort film,vinteraktivitet,freestyle,konditori,restaurant,klattring,forfatter kurs osv,osvPoden hadde vært på klatre kurs,å stortrivdes med det. De gutta der hadde ikke høydeskrekk altså. Ingen hadde fått meg oppi veggen iallfall.Vi koste oss med godsaker fra konditori gruppa. De hadde gjort det så trivelig.
Det ble en perfekt avslutning på en ellers så slitsom dag.

Fysøren så dårlige mobil bilder.Neste gang må jeg huske fotoaparatet;-)

1 kommentar:

  1. Du hadde da fått med mannen - han har vi jo bare lest om før ;)

    SvarSlett